Субота, 04.27.2024, 12:25 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 12 » Дякуємо!
12:19 PM
Дякуємо!

«Праця не тільки там, де людина сіє хліб або садить дерево.

Найбільш тонка, найбільш складна праця,

коли людина приходить до людини,

Бачить в її очах, читає «поміж рядків» її поклик про допомогу.

Ця праця є вищою мірою людського духу».

Саме такі рядки В. О. Сухомлинського хотілось би присвятити нашим гостям, які відклавши безліч турбот і проблем, прийшли на допомогу дошкільному закладу «Соколятко» та своєю доброчинністю працею допомогли придбати нові дитячі ліжка.

Педагогічний та батьківський колектив, а також адміністрація закладу висловлюють найтепліші  слова вдячності за організацію та спонсорську допомогу депутату Верховної Ради України Олександру Михайловичу Кодолі, помічнику народного депутата Тамарі Михайлівні Стратілат, окремі слова вдячності висловлюємо депутату міської ради Володимиру Миколайовичу Башинському за виготовлення ліжок,Наталії Миколаївні Копиці депутату  Чернігівської обласної ради, начальнику Управління освіти Станіславу Миколайовичу Крапив’янському, заступнику начальника Управління освіти Надії Олексіївні Пономаренко за підтримку, розуміння та плідну співпрацю щодо розвитку дошкільного закладу.

Як неоціненний Божий дар сприймаємо ми дітей, покладаючи надії на те, що виростуть вони здоровими, добрими, розумними.

Добрі почуття йдуть своїм корінням у дитинство, а людяність, доброта, ласка, народжується в маленьких серцях тоді, дитина бачить і відчуває це від оточуючих її людей. Тож нехай добро вернеться до вас сторицею.

 

 

Переглядів: 129 | Додав: dnz14nizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar