Четвер, 05.02.2024, 10:10 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Січень » 22 » До побачення, ялинко...
3:52 PM
До побачення, ялинко...

У ДНЗ №14 «Солятко» відбулася музична розвага «До побачення, ялинко». У заході брали участь діти всіх вікових груп. За основу був покладений сюжет щедрування в українській хаті. Представлена атрибутика інтер'єру сільської оселі, народні костюм, різдвяна зірка допомогли дітям відчути національний дух. Основну мету дійства організатори вбачали у підведенні підсумків та об'єднанні особливостей святкування різдвяних та новорічних свят.

З вуст діток пролунали колядки, щедрівки, засівалки та привітання з Хрещенням Господнім. У виконанні маленьких щедрівників та вихователів (під акомпанемент музичних інструментів) звучали обрядові пісні. Серед них колядка «Добрий вечір тобі, пане господарю», щедрівки «Ой, чи є, чи нема пан господар дома»

Вихованці отримали задоволення від проведеного дійства. Після заходу всіх дітей частували солодкими гостинцями. Цей захід – гарне нагадування, що привчати підростаюче покоління до українських традицій  свят є невід'ємною часткою музичного та естетичного розвитку.

Переглядів: 161 | Додав: dnz14nizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar