Четвер, 05.02.2024, 2:49 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 3 » «Новий рік святкуємо – радість всім даруємо»
1:42 PM
«Новий рік святкуємо – радість всім даруємо»

В останній тиждень грудня в нашому дошкільному навчальному закладі пройшли  новорічні ранки: «Новий рік святкуємо – радість всім даруємо» Кожен сценарій був насичений різноманітними героями, інсценівками, піснями, таночками, іграми.

                    Свято нині не просте, а як завжди чарівне.

                         Славну зиму привітаєм, потанацюєм, заспіваєм.

      Для дітей свята - це справжнє море веселощів і необмеженого щастя. І хоч зиму і називають "суворою порою", проте, хто як не діти найбільше радіють сріблястому сніжку, саночкам та льодяним гіркам, а також з нетерпінням чекають приходу Дідуся Мороза. Саме тому новорічні свята в дошкільному закладі - одні з найбільш улюблених у дітей.

      До новорічних свят  вихователі, батьки і  діти  готуються заздалегідь. Діти готують разом з батьками цікаві костюми, малюють тематичні малюнки, вчать вірші, готують цікаві новорічні поробки. Усе це необхідно, щоб свято було не нудним, а веселим і таким, що запам'ятовується. Основою таких сценаріїв залишаються всілякі загадки, пов'язані з чарівною зимою та цікаві ігрові сюрпризи. Під час свята у дітей завжди піднесений, позитивний настрій. Вони активно приймають участь в хороводах, іграх, розповідають вірші, співають пісні, перевтілюються в різних героїв казок,  розігруючи їх, як маленькі актори.

       Свята подарували присутнім багато позитивних емоцій, посмішок і гарний настрій.

                                                                             Завідувач ДНЗ   Пучка О.І.                                                               

     

Переглядів: 157 | Додав: dnz14nizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar