Четвер, 05.02.2024, 11:18 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 20 » Тематичний день"День толерантності"
4:16 PM
Тематичний день"День толерантності"

16 листопада у всьому світі відзначається Міжнародний день толерантності

        День толерантності у  дошкільному навчальному закладі пройшов під девізом «Ми різні, але всі ми разом - сила толерантності». Метою проведення дня толерантності стало розкриття самого поняття «толерантність», демонстрація певних рівнів толерантної поведінки людини, розвиток адекватної самооцінки, вміння аналізувати, приймати рішення, вчитися конструктивно виходити з конфліктних ситуацій, бути лояльними та терпимими до думок та вчинків інших людей. Невимушена, доброзичлива атмосфера сприяла активній участі присутніх у вправах «Асоціативний ряд», «Чим ми схожі», «Я так думаю», «Компліменти».

 Аналіз проблемних ситуацій допоміг дошкільникам закріпити знання про дружбу та взаємодопомогу, про добрі та погані вчинки. На заняттях використовувались ігри, вправи, художнє слово. Діти зробили висновок, що приємно, коли іншим робиш добро.

Кожна група разом з вихователями створювала свій оригінальний колаж на тему миру, толерантності і дружби.

В цей день діти виконували роль волонтера, збираючи побажання батьків, про мир та дружбу. Всі ці добрі слова , написані на паперових долоньках, діти запустили в небо, сподіваючись що їхні побажання миру та добра рознесуться по цілому світу та зігріють людьські серця

Проведені заходи дали можливість дошкільникам ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ. День пройшов цікаво та змістовно, у всіх панував піднесений настрій.

Переглядів: 191 | Додав: dnz14nizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar