Неділя, 04.28.2024, 12:46 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Травень » 18 » Тренувальні дії з евакуації в ДНЗ
10:58 PM
Тренувальні дії з евакуації в ДНЗ

Щоб організовано провести евакуацію, не допустити паніки і загибелі людей необхідно: завчасно планувати евакуацію населення; визначити райони, придатні для розміщення евакуйованих з небезпечних зон; організувати оповіщення керівників підприємств і населення про початок евакуації; організувати управління евакуацією, турбуватись про життєзабезпечення в місцях розміщення евакуйованого населення; організувати навчання дітям під час проведення евакуації.

З метою здійснення заходів, спрямованих на убезпечення учасників навчально-виховного процесу від можливих надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в ДНЗ 18.05.2018р. було організовано і проведено відпрацювання практичних дій евакуації учасників навчально-виховного процесу

        10.00 год. – початок проведення відпрацювання евакуації учасників навчально-виховного процесу. Евакуація проводилась згідно схем.. Шляхи евакуації з приміщень і коридорів не перехрещувались.

Після отримання сигналу про евакуацію вихователі у найкоротший строк вивели дітей найбезпечнішими евакуаційними шляхами з будівлі, ретельно перевіривши приміщення, щоб унеможливити перебування дітей у небезпечній зоні.

 

Проведено звірку фактично евакуйованих вихованців із списком присутніх у навчальному закладі, а також наявних в навчальному закладі працівників та інших осіб. Вихователі чітко інформували керівника підрозділу про результати евакуації людей з будівлі.

Переглядів: 156 | Додав: dnz14nizhyn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar