Четвер, 05.09.2024, 12:20 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2022 » Липень » 26

В теплу пору року завжди зростає кількість випадків харчових токсикоінфекцій. Спека, а також порушення умов приготування та зберігання їжі сприяє їх виникненню. Але в більшості випадків ці хвороби проходять як легкі або помірні. У випадку ботулізму ситуація зовсім інша.

Ботулізм ... Читати далі »

Переглядів: 208 | Додав: dnz14nizhyn | Дата: 07.26.2022 | Коментарі (0)

         Харчові отруєння (англ. food poisoning) — хвороби, що виникають при вживанні їжі, яка містить шкідливі мікроорганізми або отруйні речовини.

         Харчові отруєння мікробного походження поділяються на дві групи: токсикоінфекції та бактеріальні токсикози. Токсикоінфекції ... Читати далі »

Переглядів: 59 | Додав: dnz14nizhyn | Дата: 07.26.2022 | Коментарі (0)